Rådgivning

RådgivningsydelserForventningerne og kravene til, hvad man som virksomhed skal kunne dokumentere og praktisere, er i rivende udvikling, og både som etableret og nystartet virksomhed kan man have brug for rådgivning. Om det gælder materialer, certificeringer, kontrakter, produktionsstyring eller økonomiske overvejelser ift. forretningsplanen, er der vigtige beslutninger, der skal træffes - og her står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig godt på vej.

Vi tilbyder både rådgivning og hjælp til udformning af dokumentation, og vi tilrettelægger også gerne oplæg og workshops, således at du, med hjælp fra os, kan klæde dine kolleger eller ansatte på til at kommunikere og arbejde med jeres mission.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med

  • Materialevalg og -strategi, herunder omlægning fra konventionelle materialer 
  • Certificeringer og standarder, herunder GOTS, GRS, SA8000, BSCI, BCorp, GRS, Svanemærket m.fl.
  • CSR-strategi og cirkulær økonomi
  • Leverandørsamarbejder, produktionsstyring og Code of Conduct
  • Forretningsplan og budget
  • Løbende sparring


Tilrettelæggelse af forløb
Vores rådgivning skræddersys efter dine behov. For at sikre den bedst mulige proces, får du altid et skriftligt tilbud på baggrund af et indledende møde, og vores rådgivning kan enten tilrettelægges som fast ydelse eller som timer ad hoc.


EU støttede projekter

Sourcing House er godkendt som rådgiver på flere EU støttede rådgivningsforløb under Erhvervshusene, Lifestyle & Designcluster samt Clean Cluster.


Projekterne omhandler grøn og cirkulær omstilling, herunder Fremtidens tekstilkrav, og GCO, hvor der er mulighed for at ansøge om støtte til rådgivningsudgift.