GOTS + GRS + RWS + Certificeringer

VERDENSMÅLENE
Har I brug for et internationalt anerkendt sprog og værktøj til at kommunikerer jeres bæredygtige og samfundsansvarlige indsatser?


Så er FN’s 17 Verdensmål muligvis noget for jer.


Ved hjælp af de 17 Verdensmål er der blevet skabt en international anerkendt ramme for, hvordan vi kan arbejde med den bæredygtige udvikling. 17 forskellige tilgange med tilhørende delmål, der kan inspirere til handling. Med flere års erfaring med egen indsats for Verdensmålene og ikke mindst en Verdensmålsambassadør i huset, kan vi hjælpe jer med at kickstarte projektet i dag.

Vi tilrettelægger, som med alt andet, forløbet jeres behov. Men har som udgangspunkt kørt to forskellige tilgange alt efter, hvor langt I er med jeres bæredygtighedsrejse og hvor grundigt I er gået til værks.


Hvis I allerede er i gang
Hjælper vi jer til at kickstarte arbejdet med FN’s 17 Verdensmål gennem en halv dags workshop, hvor I først og fremmest bliver rustet i, hvad Verdensmålene er for en størrelse og hvordan man kan bruge dem som virksomhed. Og I får taget første spadestik til jeres arbejde med målene gennem en række øvelser, der bl.a. sikrer, at I får kortlagt, prioriteret og konkretiseret jeres nuværende og fremtidige indsatser på målene.


Hvis I ikke allerede er i gang
Gennem et workshopforløb der passer jer, får vi først og fremmest lavet en værdikædeanalyse, for at kortlægge al jeres aktivitet og får det rette grundlag til det videre arbejde. Dernæst kickstarter vi processen med at få kortlagt, prioriteret og konkretiseret jeres nuværende og fremtidige indsatser på målene, så I har fået taget første, grundige spadestik på jeres bæredygtige profil og arbejde med målene.


Ved begge udgangspunkter, står I tilbage med en visuel kortlægning af jeres indsatser på målene, får udvalgt og begrundet de mest relevante for jer, samt konkretiseret jeres indsatser på hvert enkelt udvalgt mål.LÆS OM SOURCING HOUSE ARBEJDE MED VERDENSMÅLENE HER