GOTS + GRS + RWS + Certificeringer

GRS OG ANDRE
Arbejder I med genanvendte materialer og input, men vil gerne sikre jer de sociale og miljømæssige forhold er i orden i hele værdikæden?


Så er GRS certificering noget for jer.


Vi har de sidste mange år hjulpet en lang række virksomheder med deres GRS-certificering og/eller re-certificering og forsætter glædeligt med at hjælpe nye virksomheder på vej mod GRS. Baseret på erfaring har vi indenfor GRS opstillet tre forskellige udgaver af et GRS rådgivningsforløb. Måske et af dem passer dig?


  1. Vores undervisningspakke, her ruster vi jer i certificeringens indhold, krav, mm. så alle er med på, hvad en GRS-certificering indebærer, og I selv kan arbejde videre med implementeringen. 
  2. Vi guider jer undervejs-pakke, hvor vi ikke blot træner jer i certificeringen, men også får behovsafdækket, hvad I har brug for, hvad I mangler for at nå i mål, mm. Vi får også gennemgået bl.a. jeres dokumentation og certificeringsprocessen og vil være løbende sparringspartner på de spørgsmål I har undervejs. 
  3. Vi hjælper jer hele vejen-pakken. Her er vi med jer hele vejen, både med undervisning i certificeringen, gennemgang af certificeringens forskellige processer, krav og elementer. Men også med hjælp til udvikling af politikker, vejledning i ekstern kommunikation af GRS, ansøgning til certificeringen og meget mere. Vi hjælper jer fra start til slut og vil være jeres kyndige sparringspartner under hele jeres GRS-forløb.


Uanset hvilket forløb I vælger, så sørger vi altid for at få rustet jer op internt i virksomheden, så de relevante medarbejdere bliver bragt i spil og bliver ambassadører for projektet, tager ejerskab over opgaverne og får spredt dagsordenen ud i alle led af virksomheden.


Andre certificeringer

Har I brug for hjælp til en anden certificering eller standard I ikke fandt på vores side, så kontakt os endelig. Vi har erfaring med flere af dem, herunder RWS, SA8000, BSCI, Svanemærket m.fl.
LÆS MERE OM GRS CERTIFICERINGEN HER

GOTS