GOTS + GRS + RWS + Certificeringer

GOTS



Arbejder I med økologiske fibre og materialer i jeres produkter? Og savner I sikkerhed i om de sociale og miljømæssige forhold er i orden i hele værdikæden?

Så er GOTS certificeringen noget for jer.

Vi har de sidste mange år hjulpet en lang række virksomheder med deres GOTS certificering og/eller re-certificering og forsætter glædeligt med at hjælpe nye virksomheder på vej mod GOTS. Baseret på erfaring har vi indenfor GOTS opstillet tre forskellige udgaver af et GOTS rådgivningsforløb. Måske et af dem passer dig?


  1. Vores undervisningspakke, her ruster vi jer i certificeringens indhold, krav, mm. så alle er med på, hvad en GOTS certificering indebærer, og I selv kan arbejde videre med implementeringen. 
  2. Vi guider jer undervejs-pakke, hvor vi ikke blot træner jer i certificeringen, men også får behovsafdækket, hvad I har brug for, hvad I mangler for at nå i mål, mm. Vi får også gennemgået bl.a. jeres dokumentation og certificeringsprocessen og vil være løbende sparringspartner på de spørgsmål I har undervejs. 
  3. Vi hjælper jer hele vejen-pakken. Her er vi med jer hele vejen, både med undervisning i certificeringen, gennemgang af certificeringens forskellige processer, krav og elementer. Men også med hjælp til udvikling af politikker, vejledning i ekstern kommunikation af GOTS, ansøgning til certificeringen og meget mere. Vi hjælper jer fra start til slut og vil være jeres kyndige sparringspartner under hele jeres GOTS forløb.

Uanset hvilket forløb I vælger, så sørger vi altid for at få rustet jer op internt i virksomheden, så de relevante medarbejdere bliver bragt i spil og bliver ambassadører for projektet, tager ejerskab over opgaverne og får spredt dagsordenen ud i alle led af virksomheden.


Er det tid til re-certificeringen?

Vi hjælper dig igennem en re-certificering, når det er tid til det. Med løbende større krav til GOTS certificeringen, kan en re-certificering indebære et stort arbejde. Vi rådgiver jer i processen, således at I bliver rustet til jeres næste auditering og srørger for at i fortsat lever op til certificeringens krav.




LÆS MERE OM GOTS CERTIFICERINGEN HER

GOTS