Rådgivning

B CorpSavner I en certificering, der kan rumme hele jeres bæredygtige profil og vise alle aspekter af jeres indsatser for at være en ansvarlig virksomhed?

Eller måske savner I et fællesskab og bevægelse af ligesindede virksomheder, der ønsker at redefinere succes i erhvervslivet og bestræber sig på at være bedst for verden, ikke i verden?

Så er B Corp måske noget for jer.


Vi hjælper virksomheder med at blive en del af B Corp bevægelsen og opnå ”stemplet” som Certified B Corporation. En standard og en proces der kræver mere end man lige går og tror. Certificerede B Corps (og soon to be’s) bliver nemlig målt og vejet på deres indsatser indenfor fem forskellige områder herunder, Governance, Workers, Community, Environment og Customers. Således er B Corp altså en virksomheds-certificering, modsat de mange produktcertificeringer der er derude.

B Leader
Silke Sønderstrup-Granquist + rådgiver + B Leader
Camilla  Egeberg Rasmussen + rådgiver + B Leader

Med to 2 dygtige B Leadere i huset, står vi klar til at støtte jer i processen og guide jer gennem certificeringen og den tilhørende B Impact Assessment, der indeholder spørgsmål om alt fra jeres ledelsesstruktur, miljømæssige, klimamæssige og sociale profil, til den måde I engagerer og inddrager jeres kunder på.


Gennem forløbet hjælpe vi jer med:


  • At I ved hvad B Corp rummer af potentiale for jeres virksomhed og vi hjælper med at koble netop jeres strategi, formål og forretning med B Corp certificeringen.
  • At I kommer trygt og grundigt igennem certificeringens fem impactområder og låst op for jeres potentielle Impact Business Models.
  • At I får besvaret alle spørgsmål, når minimumsscoren på 80 point på bedste og nemmeste vis.
  • At I får dokumenteret alle svar korrekt og er klædt på til at trykke ”submit for certification”.Uanset hvilket forløb I vælger, så sørger vi altid for at få rustet jer op internt i virksomheden, så de relevante medarbejdere bliver bragt i spil og bliver ambassadører for projektet, tager ejerskab over opgaverne og får spredt dagsordenen ud i alle led af virksomheden.


Ligesom vores andre ydelser skræddersyes vores B Corp forløb den enkelte virksomhed. Vi har både kørt korte og intense forløb, samt længere og mere udfoldende forløb. Hvad end der passer jer, jeres deadline, behov for udvikling af dokumentation og ønsker om at bruge forløbet til videre udvikling.


Selv hvis I ikke går efter at blive certificeret, er B Impact Assesment’en et anbefalelsesværdigt CSR-værktøj, som vi med glæde guider jer igennem.


Er I nysgerrige på potentialet i B Corp? Eller bare klar til at få kick-startet processen, så tag fat I vores to dygtige rådgivere og B Leaders, Silke og Camilla.


LÆS OM SOURCING HOUSE B CORP CERTIFICERING HER