Angela


Tilknyttet Sourcing House siden: 2022
Kategori: Boligtekstil
Certificeringer og standarder: GOTS, Oekotex, ISO9001:2015, ISO14001:201, GRS, BCI, European Flax, Egyptian cotton, Lenzing, polygiene
Kvantitetskrav: 300-500 stk.Angelas fabrik har siden 2007 været dedikeret til udvikling af premium tekstiler til hotel- og hjemmesektoren. Med et fokus på innovation og kvalitet i form af maksimal holdbarhed, blødhed og komfort udvikler de senge-, bade- og bordtekstiler.


De gør en dyd i at lytte til deres kunders behov og skabe en fælles værdiskabelsesstrategi og langvarige partnerskaber. Samtidig opretholder de en konstant modernisering af faciliteterne samt en specialiseret træning af holdet for at garantere kvaliteten af produkterne.


Til fabrikkens faciliteter tæller egen frottéproduktionsenhed bestående af et væveanlæg med flere væve samt egen sy-, cutting og packaging enhed.LÆS MERE OM CERTIFICERINGER HER

Organic Cotton Colours


Tilknyttet Sourcing House siden: 2022
Kategori:
beklædning (børn, baby, dame, herre), boligtekstil

Certificeringer og standarder: GOTS og OCCGuarantee®

Kvantitetskrav: 200 - 500 stk. 
Organic Cotton Colours har i mere end 30 år arbejdet med 100% økologisk og ufarvet bomuld, fri for kemiske indfarvningsprocesser. Bomulden stammer fra henholdsvis Tyrkiet og Brasilien. Den Tyrkiske bomuldsplante fremkommer fra naturens side i farven ”Ecru” og kan blive anvendt til GOTS certificerede produktioner.


Den Brasilianske bomuldsplante fremkommer fra naturens side i farven ”Ecru”, grøn og brun og bliver dyrket af 100 familiebønderne under regenerative landbrugsmetoder på små, polykulturelle familiegårde. Alle Brasilianske bønder er en del af det sociale initiativ, kaldet OCCGuarantee®, registreret under det Brasilianske Ministerie for Landbrugsudvikling - en etisk økonomisk model, hvor menneskerettighederne for de mennesker, der indgår i hele fibertransformationskæden, respekteres, med særlig opmærksomhed på landmanden som den svageste aktør.

LÆS MERE OM CERTIFICERINGER HER