Banner billede

Et stærkt netværk

Vi har gennem mange år som professionelle indkøbere opbygget et stærkt netværk af leverandører over store dele af verden.

Mange har vi således haft fast samarbejde med gennem en årrække, men vi er altid åbne over for nye muligheder og tester jævnligt nye leverandører af.

Vi går dog ikke på kompromis med CSR, forholdene hos leverandøren skal først og fremmest være i orden.

Hold markøren over kortet for at få mere information om de forskellige steder.

0
Portugal

Nogle af leverandørerne i Portugal producerer jeans og konfektioneret tøj i vævede metervarer, andre er rigtig dygtige til at sy i jerseykvaliteter. 

59
210
0
1
Indien

De indiske leverandører er vores kerne; de har været med os helt fra starten. I Indien produceres både vævede metervarer, jerseykvaliteter og skind. Der er mulighed for at få visse typer af tøj enten GOTS eller Oeko-tex certificeret - hvilket er specielt efterspurgt til børnetøj. Vi laver også en del interiør tekstil produkter i Indien, herunder GOTS cert. sengetøj mm.

496
315
1
2
Litauen

Leverandørerne i Litauen producerer for det meste konfektioneret tøj i vævede metervarer men kan også sagtens sy i jerseykvaliteter. Her er mulighed for at vælge bæredygtige metervarer, hvis det ønskes. En del af produktionen er CMT. I Litauen kan nogle leverandører arbejde med små kvantum.

215
126
2
3
Tyrkiet

Leverandørerne i Tyrkiet er dygtige til skjorter, jeans og vaske. Endvidere har nogle leverandører en lang tradition for enten at producere i skind eller jersey. Desuden har vi leverandører der laver håndklæder og andre bolig tekstiler.

230
212
3
4
Kina

Leverandørerne i Kina er en blandet skare; her får vi produceret strik og jersey men også produkter i vævede kvaliteter som for eksempel bomuld og silke. Endvidere har vi leverandører der producerer overtøj, regntøj i alm. og recycled polyester samt badetøj.

600
237
4
5
Hong Kong

I Hong Kong har de fleste af vore kinesiske leverandører kontor og showrooms. Nogle få leverandører producerer varer i Hong Kong men de fleste har kun små systuer her.

678
315
5
6
Bulgarien

Leverandørerne i Bulgarien producerer fladstrik, fortrinsvis af garner importeret fra Italien. Her er det muligt at få hurtige leverancer igennem til konkurrencedygtige priser. Det er også muligt at få lavet konfektion i Bulgarien.

223
192
6