Banner billedeBanner billedeBanner billedeBanner billedeBanner billedeBanner billedeBanner billedeBanner billedeBanner billedeBanner billede

Uddannelse til indiske piger

Hangtag

Sourcing House har valgt at støtte et børnehjem for piger i Sydindien. Det er med afsæt i ønsket om at være med til at skabe en bedre balance i leverandørens lokalsamfund og bidrage til en positiv udvikling i området. Det gør vi i samarbejde med Dansk - Indisk Børnehjælp. Børnehjemmet, Danish Indian Childen’s Home, blev startet i februar 1999, og huser for tiden knap 30 piger. Disse piger er oftest forældreløse eller uønskede børn, som har haft en rigtig hård start på livet. På hjemmet får pigerne en ny familie, en tryg opvækst og muligheden for at uddanne sig.

Ved hjælp af det særlige hangtags i vores produkter kan du som forbruger se, at du er med til at støtte børnehjemmet. Den økonomiske støtte går helt ubeskåret til børnehjems-programmet og går hovedsageligt til hjemmets uddannelsespulje. En række danske tøjvirksomheder har ligeledes indgået aftaler om, at give et bidrag til Dansk – Indisk Børnehjælp, når de sælger tøj der er produceret i Indien. Aftalerne er symboliseret ved dette særlige hangtag.  

Flere af børnehjemmets piger er i gang med at uddanne sig til f.eks. sygeplejerske eller ingeniør. Nogle er nu flyttet fra hjemmet og har fået arbejde i forskellige virksomheder og enkelte er endda blevet ansat på børnehjemmet.
Det er organisationen WEEDS, Womens Education & Economic Development Society, der står for børnehjemmets daglige ledelse. Dansk – Indisk Børnehjælp og WEEDS har også udviklet en del andre initiativer sammen såsom vaccinations,- oplysnings,- og sundhedsprogrammer.

Læs mere om Dansk - Indisk Børnehjælps programmer og resultater på danskindisk.dk.

Downloads

Læs mere om hvordan danske tøjproducenter kan være med til at støtte børnehjemmet i denne PDF folder.