Banner billedeBanner billedeBanner billedeBanner billede

CSR, miljø- og kvalitetskrav

Vores kunder og markedet som helhed stiller stadig større krav om certificeringer, økologi og bæredygtige produkter i alle henseender.

Derfor bruger vi mange ressourcer på at være med helt fremme i denne udvikling – og helst langt foran vores kunder, så vi kan hjælpe og rådgive. Ved at benytte Sourcing House, får virksomheden således adgang til vores omfattende viden og erfaring om et marked i hastig udvikling.   

For at komme i betragtning som partner til Sourcing House, skal vores leverandører ikke alene være bedst og billigst på deres felt, de skal også leve op til vores skrappe krav om kvalitetssikring.

Det gælder f.eks. for alle knapper, lynlåse mv. at de naturligvis skal være nikkelfri, og at alle former for kemiske stoffer, der anvendes til indfarvning og behandling af produkterne skal være godkendt til det europæiske marked.

Da vi er i stand til at placere betydelige ordrer, anstrenger vores leverandører sig til det yderste for at leve op til vores krav. Vi arbejder tæt sammen med udvalgte leverandører på at opnå forskellige certificeringer.

Enhver leverandør, der leverer til vores kunder, har således skrevet under på en kontrakt om de gældende samhandelsbetingelser. Et arbejde vi allerede har gjort for dig, som kunde i Sourcing House. Du kan læse mere om vores leverandørpolitik i vores CSR-strategi.