Medarbejdere

Billede af Lili Denta
Lili Denta
CEO
+45 24 64 69 64
lili.denta.sh

Sourcing House blev stiftet i 2004 af Lili som gennem mere end 25 år havde arbejdet som indkøbs- og produktionschef for nogle af de større modehuse i Denmark, bl.a. SAND, Magasin du Nord og Redgreen. 

Ideen var at tilbyde indkøb og produktionskompetence til mindre og mellemstore virksomheder som ikke havde brug for fuldtidsassistance, men stadig gerne ville have en kompetent indkøber på funktionen. Det blev en succes og i dag tæller Sourcing House 4 medarbejdere, 15 kærneleverandører og ca. 30 kunder.

I Sourcing House regi har Lili arbejdet som indkøbskonsulent for flere ledende danske børnetøjsbrands såvel som mindre til større danske modehuse.

Gennem Lilis forcer som f.eks. kommunikation, planlægning, tal og struktur hvilket er fundamentet for alt samarbejde med kunderne, har Sourcing House oparbejdet et godt ry i branchen.

Gennem mange år har Lili haft stor fokus på bæredygtighed og etik i samarbejdet med såvel kunder som leverandører. Med Lili ved roret som CEO sikrer hun virksomhedens fortsatte arbejde med bæredygtighed som fortsat fokusområde hvad enten det er på det operationelle eller det strategiske plan.